Pariski Salon donjeg rublja

Feb 05, 2014
Erotican i glamourozan stil obiljezava donje rublje, za slijedecu, hladnu sezonu. Ne radi se o povratku porno-chic trenda, nego velicanju zenstvenosti, eleganciji i subtilnosti.

Grudnjak je u revolucionarnom periodu i stalno evoluira. Aktualno jako dekoriran izazovnim detaljima poput mnostva bretela na ledjima ili jako sugestivnim cipkama, koje skrivaju i otkrivaju. Modni detalji redovito ukrasavaju gornji dio ovog ostatka steznika a vracaju se gotovo izcezli drzaci struka, isto kao i kragne pa “manchette”, posudjene iz muske garde-robe.
Salon Hom1
Rublje je vise nego ranije glamurozno, a ocita je podjela na nocno i dnevno. Prvo je obradjeno, dekorirano, posebno kombinezoni ili providne kucne haljine, dok se dnevno odlikuje prakticnoscu i svijetlim nijansama.
Salon5
Za slijedeci hladni period najavljuje se povratak “push up”, prilagodjenog konforu i prirodnosti, prisutnim u svim kolekcijama.
Salon4
U Francuskoj je sektor donjeg rublja ostvario godisnji prihod od tri i pol milijarde eura pa su “Nijanse sivog”, posvuda pozdravljene.
Salon3
Da bi se produzio zavodnicki ugodjaj, danasnj loungewear je udaljio vladajuci cocooning stil, privilegirajuci elegantnu erotiku i dopadljivost
Salon2
spoljnim pidjamama, primjecenim vec dvije sezone na najpoznatijim podijima.
Muski trendovi njeguju klasicnost adaptiranu u aktualni modernitet!
Dzana Mujadzic

 

Comments are closed.